Kretén kérdése:
A jobb fülcimbámBA van egy pattanás vagy inkább csómó vagy nem tudom mi és néha viszket is. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Értelmes választ szeretnék kapni.2011. aug. 1. 22:15
1/4 anonim válasza:
Próbáld megnézni tükörrel, úgy, hogy a fürdőszobatükörnél egy kézitükörrel ügyeskedsz. Pattanás is lehet vagy akár rovarcsípés is.
2/4 anonim válasza:
Allergiás kiütés. Gondold végig milyen bizsut használtál az utóbbi időben? Nekem többször volt ilyen az ékszertől. Valamilyen antibiotikumos kenőcsöt, vagy szemkenőcsöt tehetsz rá. Elég hosszadalmas mire elmúlik.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Pattanás volt.Picit széthúztam a rajta a bőrt és kifakadt.De lehet,hgy mindkettő?Hogy allergia miatt pattanás?Nem hordok semmi bizsut.Ezüst van rajtam.
Egy nyaklánc ami 340 grammos és egy karkötő ami94gramm.Gondolom a súlytól nem függ.
2011. aug. 4. 00:17
4/4 anonim válasza:
Lehet sima pattanás volt. A nyakban hordott ékszer oda nem hat ki. Ezüstre meg nem hallottam még allergiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!