Szerintetek meddig bírja egy ember fejjel lefelé lógatva?
Figyelt kérdés
Mondjuk mennyi idő után ájul el,és hogy bele lehet halni? Mennyi idő után,ha igen?2011. júl. 31. 09:39
1/6 anonim válasza:
szerintem egy 1 órát ,de igazából ki kell próbálni ,és szerintem bele is lehet halni
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom,régi filmegből úgy rémlik,hogy a megkínzottak sok-sok órát lógtak,sőt,napokat.Hülyeség,mi?
2011. júl. 31. 09:52
3/6 anonim válasza:
Gondolom, amig éhen/szomjan nem hal. lehet hogy nem de sztem igy van.
4/6 A kérdező kommentje:
csak felborul előbb-utóbb a keringés...
2011. júl. 31. 10:12
5/6 anonim válasza:
Nem a keringés omlik össze, hanem az intim részek kezdenek el rohadni, mivel nem lehet kimenni vécézni. Elég szörnyű lehet.
6/6 anonim válasza:
ki lehet próbálni, mennyi idő után kezd nem kellemes lenni. gondolom, 5 perc után már nem jó.
hát, talán fél órától eléggé besokallhat már az ember.
tizenévest láttam egyszer játszótéren mászókán kb. 1 percig fejjel lefelé lógni és addig nem volt semmi baja, élvezte is :D
játszótereken őrült gyerekek szoktak ilyet játszani. ha szerencséd van, megfigyelheted, valamelyik sokáig elvan így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!