Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig bírja egy...

Szerintetek meddig bírja egy ember fejjel lefelé lógatva?

Figyelt kérdés
Mondjuk mennyi idő után ájul el,és hogy bele lehet halni? Mennyi idő után,ha igen?
2011. júl. 31. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem egy 1 órát ,de igazából ki kell próbálni ,és szerintem bele is lehet halni
2011. júl. 31. 09:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom,régi filmegből úgy rémlik,hogy a megkínzottak sok-sok órát lógtak,sőt,napokat.Hülyeség,mi?
2011. júl. 31. 09:52
 3/6 anonim válasza:
Gondolom, amig éhen/szomjan nem hal. lehet hogy nem de sztem igy van.
2011. júl. 31. 10:09
 4/6 A kérdező kommentje:
csak felborul előbb-utóbb a keringés...
2011. júl. 31. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a keringés omlik össze, hanem az intim részek kezdenek el rohadni, mivel nem lehet kimenni vécézni. Elég szörnyű lehet.
2011. júl. 31. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:

ki lehet próbálni, mennyi idő után kezd nem kellemes lenni. gondolom, 5 perc után már nem jó.

hát, talán fél órától eléggé besokallhat már az ember.

tizenévest láttam egyszer játszótéren mászókán kb. 1 percig fejjel lefelé lógni és addig nem volt semmi baja, élvezte is :D

játszótereken őrült gyerekek szoktak ilyet játszani. ha szerencséd van, megfigyelheted, valamelyik sokáig elvan így.

2012. máj. 6. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!