Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg az asztmámat?

Miért nem értik meg az asztmámat?

Figyelt kérdés
Eleinte a tesitanár is cseszegetett.Meg amúgy is a többiek is azt hiszik hogy szimulálok.Volt egy rohamom a suliban akkor talán többen elhitték,de azóta is kapom ezért a beszólásokat hogy nem futok meg ilyesmi.Pedig nem tudják hogy milyen,amikor fulladok akkor még pánikrohamom is van mert rettegek hogy megfulladok...:S Nem tudom miért nem értik meg.
2009. ápr. 6. 21:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszi.:) Bár túl nem leszek rajta,de azért javulhatna.:)
2009. aug. 29. 09:14
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

19:28-as vagyok. Nagyon szívesen. Ez is jó ötlet, hogy teljesen mentsen fel az orvos. Legalább így tutira békén hagyna a tanár. A tánc az nagyon jó! Én is sokáig táncoltam :)

Az egyensúlyzavar jajj, az nagyon rossz, nekem sötétedéskor, félhomályban szokott lenni. Úgy megyek az utcán, mint aki bepiált, közben egy kortyot se ittam. Pláne gerendán... ilyenkor fel se tudnék rá mászni, nemhogy végigmenni rajta. A tanárod tipikus befásult b*unkó, aki szerint a mai diákok puhányok és majd ő megneveli őket, tutira így gondolkodik, találkoztam már pár ilyennel... Útálom az ilyen fószerokat, azt hiszik ők mindent jobban tudnak mindenről. És semmi esetre sem változtatnak az álláspontjukon.

Remélem sikerül elintézned azt a felmentést! Minden jót kívánok!

(22/ápolónő)

2009. aug. 29. 17:45
 23/25 A kérdező kommentje:

Hát igen.De akármit mondd,akkor sem tesz jót akármilyen sport.És inkább a saját egészségem érdekel,mint a tesijegyem...

Még egyszer köszönök mindent!:)

2009. aug. 29. 19:09
 24/25 anonim válasza:
Mutasd meg a papírt amin a gyógyszerek vannak vagy a tüneti lapot v vmit ami bizonyíték lehet. A tanárnak meg lehet igazolást adni.
2010. máj. 25. 17:56
 25/25 A kérdező kommentje:
Egyértelmű.:) Leadtam az iskolaorvosnak a leleteimet,a tesitanárnak,mindenkinek akinek kellett.:)
2010. máj. 25. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!