Én allergiás vagyok parlagfűre, ismertek valami jó módszert ellene (pld. Kijött egy szűrő pár éve, orrba dugható) hallottatok róla, hol lehet kapni, jól működik?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 15:31
1/1 anonim válasza:
én kipróbáltam, de nem vált be:( nehéz az orrban tartani a szivacsdarabkát, amit szűrő néven árulnak, ha taknyos az ember:(( ennél jobb ha zspit kötök az orrom elé. Sajnos én mindent kipróbáltam az elmúlt 26 évben, azóta vagyok allergiás, semmi nem használ, max. a bezárt szoba, végigporszívózom a szobát és levegőt (a levegőben hadonászok sokáig erős porszívóval, ami persze nem tom hányszoros hepaszűrős)utána fürdés, hajmosás! utána egész jó reggelig. Sajnos dolgozni muszáj járni:( Legjobb lenne kiköltözni, külföldön nem vagyok allergiás, csak itthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!