Miért kezdek el hamar sirni?
Figyelt kérdés
Fiu vagy 15 éves...Olyan hamar meghatnaka dolgok és elkezdek zokogni ...Miért van ez? Nem ciki?2011. júl. 26. 23:21
1/6 anonim válasza:
hát azért egy fiúnál nem ,jó ha gyakran sír ,bár engem si meghatnak ritkán a dolgok:D
2/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, velem is hasonlóan van.
3/6 anonim válasza:
Vannak rendkívül érzékeny emberek, férfiban is és nőben is. És vannak kevésbé érzékeny, kemény nők is. Az a jó a ti esetetekben, hogy jól tudtok, majd a partneretekhez alkalmazkodni, pont az érzékeny, nőies mivoltotokból, nagy valószínűséggel jó házasságotok lesz.
4/6 anonim válasza:
,akkor kicsit túl érzékenyek vagytok ,nincs ezzel semmi gond:D
5/6 anonim válasza:
szerintem csak túlérzékeny vagy:) igaz én lány vagyok, de szintén mindenen olyan hamar elérzékenyülök:)
attól, mert fiú vagy ez még nem ciki...sőt...sok lány szereti is:)
nincs ebben semmi...:) persze haverok, meg fiúk előtt próbálj erősebb lenni, mert sokan nem értik meg az érzékeny embereket...tudod milyenek sokan...:S
ismizek pár srácot, aki pl. lát vmi megható dolgot és már zokog is...de hát nem vagyok egyformák, vki érzékenyebb, vki kevésbé...nincs ezen mit szégyellni:)
pusz
6/6 anonim válasza:
vagy csak a hormonok miatt sírsz minden kis rossz dlog miatt :)
én meg pont úgy vagyok hogy lány létemre sosem sírok...ennyi Xd
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!