Annyira fáj a hátam, mit csináljak?
Nem rontaná, hanem rontani fogja. Hátitáska a legjobb.
A hátaddal viszont MUSZÁJ csinálni valamit, mert még legalább 60-70 évig szükséged van rá. El kell menni az ortopédiára, meg gyógytornászhoz. Legfőképp ez utóbbihoz, de kell hozzá lelet, hogy min kell javítania. És nem 10 alkalom torna, hanem hónapokig, hetente 2-szer, plusz otthon is tornázni.
Pedig mindenképp el kéne járnod úszni. Az nagyon jót tesz a hátadnak.
neten nézz szét, hátha találsz olyan gyakorlatokat, amiket otthon is tudsz végezni.
Tényleg az úszás jó. Meg napi CSAK 5 perc hátgyakorlatot csinálj!. A párom is hát problémás habár ő már 30-hoz közel van. Ahogy elkezd nyavalyogni, átöltöztetem és együtt csináljuk a hátgyakorlatokat. Itt a link ezt szoktuk csinálni:
csak 5 kiló? kicsikém nekem mindennap 10kilós a táskám, amit cipelek :D :S elvileg jót tesz, ha a földön/vagy keményen fekszel/alszol. jót tesz a gerincnek^.^
remélem segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!