Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet h terhes a barátnőm?

Lehet h terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat megy a hasa fáj a háta görcsölt a hasa sokat eszik. 30.-án kell megjönni a menszeszének. Rendszeresen szexelünk és óvszerrel védekezünk nem láttam h ke lett volna szakadva, mindig ellenörzöm, de azt hallottam h még így is előfordulhat h teherbe esik a csaj. Köszönöm az értelmes válaszokat!
2011. júl. 25. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:

A csaj...

Szegény barátnőd! Inkább olyantól legyen terhes, aki megbecsüli, és nem így beszél róla, mint te!

2011. júl. 25. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugi 30.-án kell megjönnie ha nem jön meg neki akkor majd lehet izgulni. De most még fölösleges. Az, hogy görcsöl a hasa a menstruáció előjele általában. Sokat eszik össze vissza ezért mehet a hasa. Hátfájást nem tudom lehet az időjárástól is. De ha védekeztek rendszeresen nem lehet nagy gáz. Persze előfordulhat de kevés rá az esély. Szerintem no para:)
2011. júl. 25. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Bár nem voltam még terhes, de a hasmenés az nem tünete a terhességnek. Amúgy még csak 26-dika van, nincs okod parázni. A hát fájás se a terhesség jele, ill. abban az esetben igen ha már akkora pocakja van, hogy már alig tud felállni, de feltételezem az feltűnne :)
2011. júl. 26. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!