Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Túl sokat pislogok? SOS

Túl sokat pislogok? SOS

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves lány vagyok és február környékén elkezdtem rengeteget pislogni. mpként egy de van amikor kettő,és ez azért igen sűrű. De van amikor teljesen normálisan pislogok. Elmentünk azthiszem neurológushoz, kórtörténetet vett fel,agyhullámokat vizsgált,vért vettek stb. És 2 óra után meglett az eredmény,hogy iskola miatti stressz,ami elmúlik nyárra. Már lassan vége van a nyáriszünetnek de még mindig sokat pislogok.Nem vagyok nagyon stresszes olyan nemtörődöm gyerek vagyok. Ha valami bosszant akkor az még hosszú évekig úgyse fog elmúlni tehát nem tehetek ellne semmit... Igen hülyén nézek ki kívülről. :S

Mi lehet a bajom/mit tehetnék? :(

2011. júl. 23. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
csukd be a szemed, aludj sokat, hordj napszemüveget >.<
2011. júl. 23. 22:32
 2/5 anonim válasza:
100%
nem vagy allergiás én például azért pislogogok sokat.F16
2011. júl. 23. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Bátyámnak ugyan ez volt, körülbelül ő is 15 éves korában kezdte el. Anya őt is elvitte ilyen-olyan dokikhoz, akik nagyon nem tudtak semmit hozzáfűzni, csak hogy elmúlik. Végül is igazuk volt, 1-2 évre rá kinőtte, mondjuk utána meg kényszeres szipogó lett :/
2011. júl. 23. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
a hazugság jele is, de nem hinném, hogy egyfolytában füllentesz
2011. júl. 23. 23:19
 5/5 anonim válasza:
nővérem nekem is sokat pislogott,aztán le akart szokni. ezt úgy csinálta,h kért minket,szóljunk neki,ha sokat pislog, és koncentrált rá,hogy abbahagyja. sikerült.
2011. júl. 26. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!