Derékfájás fiatalon? Mitől lehet?
Az nem gáz cica.
Júniusban leszek 20 éves, kb 2011 November vége fele kezdett fájni a derekam elég sz@r érzés Kb az van hogy ha lehajolok hallom h kattan nagyokat meg mintha szakadna az ínszalag fenetudja ocsmány hangja van nemmondom inkább mire hasonlít sztem valami folyadék is szivárog picit...
lehet becsípödött.
Olvastam hogy van összefüggés a nagyobb súly és a nagyobb testmagasság illetve a derékfájás között ez növelheti az esélyeit: Fiúknál 183cm már kockázat
Lányoknál 170 től kb
Nekem tuti a sok eddzéstől van most 3 éve hogy kezdtem kb a közepe fele voltak olyan hónapok h 11 eddzésem volt egy héten ez haggyán ( 3 Wt-Kung Fu, 5 futás, 4 kondi)
Fiatalság bolondság.
Aki olvassa ezt az tanulja meg más kárán hogy Betonon futni nem jó hiába van Asics csukám zselével sz@rt sem ér 95-98 kg volt a súlyom pláne a térdműtétem után volt annyi mostanában 92 de még fogyok minimum 86 a cél...
am. 185-186cm magas vagyok
Sportolsz valamit???
Ajánlanám a reumatológiát most megyek majd én is...
Pihentesd de ha nem hajtottad magad nyilván nem sokat segít...
Sztem a műtét elkerülése a cél mindenkinél...
Ilyen fiatalon ez k*rvára nem normális!!!
Van egy mentős ismerősöm Ajánlotta a " Z " fekvést az tényleg jól pihenteti, Honvédségi felvételimen annyival intézték el a gerincemet hogy túl egyenes :S
Ha fotelben ülök gép előtt rakok a derekam mögé egy ilyen memóriahabos párnát(elvileg fej alá való) feneked alá nerakj sztem, az csak jobban b@szná a gerincet...
Orvoshoz menjél azonnal követeld ki magadnak az MRI-t vagy valami hasonlóan hasznosat amin látszik is hogy mivan vele ha látszik nemtom... A röntgen l0faszt sem ér az tuti... Minden jót jobbulást .
Most látom milyen régire válaszoltam.
Milett vele azóta ? ? ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!