Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el azt,...

Hogyan fogadjam el azt, aki/ami vagyok?

Figyelt kérdés

Előre is bocsi, de ez hosszú lesz azt hiszem.

19 éves fiú vagyok és egyszerűen nem tudom elfogadni magam. Úgy ahogy vagyok nem utálom, hanem egyenesen GYŰLÖLÖM magam. Már kb 12 éves korom óta ezzel küzdök, és képes voltam 2 hónap alatt 20 kg-t lefogyni (59kg vagyok), mert azt hittem, hogy így jobban fogom érezni magam a bőrömben, de most is ugyanúgy gyűlölöm magam.

És ez nem csak a külsőmre vonatkozik, hanem a belső tulajdonságaimra is.

Már most rendesen félek magamtól, mert annyira begubóztam, hogy akárhova hívnak nem megyek sehova, nem akarok senki előtt mutatkozni. Komolyan mondom úgy érzem, hogy megbolondulok...

Mindenki jön azzal, hogy milyen jó ember vagyok, milyen jó barát és a külsőmmel sincs baj, hozzáteszem sokan össze akarnak jönni velem.

Már pánikbeteg vagyok, depressziós...

Hogyan törjek ki ebből?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2011. júl. 23. 00:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Találj egy hobbit, ami leköt. Én például metálfanatikus vagyok. :D
2011. júl. 23. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!