Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a tüdő rosszindu...

Mit jelent ez a tüdő rosszindulatú daganatánál?

Figyelt kérdés

Klinikai T...:4

Klinikai N...:x

Klinikai M...:x

Jobb felső lebenyi inop.-nak minősülő tu. igazolódott, kemoth.-ra osztályunkon nincs lehetőség.

2011. júl. 22. 10:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

El kell menjetek az onkológiára is, nem lakom Magyarországon, így nem tudom mi a hivatalos menete ott a dolgoknak, hová kell menni először-utána.

"Tényleg igaz, hogy a tüdődaganatosok közül nagyon-nagyon kevesen élik meg a 5 évet?" Sajnos igaz, a kissejtes fajta rák a "bűnös" nagyrészt ebben, ez a veszélyesebbik fajta,gyorsan nő, hamar ad áttétet, gyakran kiújul. Nem lehet ezt így senkire rámondani, hogy még hetek, hónapokat él, van akire rámondják s megkeserítik az életét. Ne aggódj feleslegesen, minél hamarabb induljatok el orvoshoz, apukádat meg semmiképp ne keserítsd el!!

2011. júl. 22. 15:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Apukám magába zárkózott :(
2011. júl. 22. 19:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez sajnos a tüdőrák legrondábbjának tűnik. Biztathatnálak, kelthetnék hiú reményt, de sajnos , a saját tapasztalatom alapján, max. 6 hónapja van.

Próbálj meg felkészülni édesapád halálára, tudom nem könnyű, nekem édesanyám halt meg tüdőrákban.

2011. júl. 23. 22:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon változó a hangulata. Most pl. bízik. El se hisszük, hogy másképp is lehet. Bár nagyon köhög, amikor pedig sikerül valamennyit felköhögnie rögtön jobban lesz.
2011. júl. 24. 12:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy van az apukád? Az én édesapámnál néhány hete diagnosztizáltak daganatot, megműtötték, most 3 héttel a műtét után egy újabb daganat van, ott, ahol a régi is volt.

2011. okt. 27. 16:55
 16/16 anonim válasza:
Szia! Tudom sok idő eltelt azòta, de ugye Apukad jòl van?! Sajnos az én Apukam is beteg és teljesen kétségbe vagyok esve. Meg kell hogy gyògyuljon.
2014. júl. 19. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!