Mit jelent ez a tüdő rosszindulatú daganatánál?
Klinikai T...:4
Klinikai N...:x
Klinikai M...:x
Jobb felső lebenyi inop.-nak minősülő tu. igazolódott, kemoth.-ra osztályunkon nincs lehetőség.
El kell menjetek az onkológiára is, nem lakom Magyarországon, így nem tudom mi a hivatalos menete ott a dolgoknak, hová kell menni először-utána.
"Tényleg igaz, hogy a tüdődaganatosok közül nagyon-nagyon kevesen élik meg a 5 évet?" Sajnos igaz, a kissejtes fajta rák a "bűnös" nagyrészt ebben, ez a veszélyesebbik fajta,gyorsan nő, hamar ad áttétet, gyakran kiújul. Nem lehet ezt így senkire rámondani, hogy még hetek, hónapokat él, van akire rámondják s megkeserítik az életét. Ne aggódj feleslegesen, minél hamarabb induljatok el orvoshoz, apukádat meg semmiképp ne keserítsd el!!
Ez sajnos a tüdőrák legrondábbjának tűnik. Biztathatnálak, kelthetnék hiú reményt, de sajnos , a saját tapasztalatom alapján, max. 6 hónapja van.
Próbálj meg felkészülni édesapád halálára, tudom nem könnyű, nekem édesanyám halt meg tüdőrákban.
Szia!
Hogy van az apukád? Az én édesapámnál néhány hete diagnosztizáltak daganatot, megműtötték, most 3 héttel a műtét után egy újabb daganat van, ott, ahol a régi is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!