Mitől van ez? Szúr a szívem környékén és nem múlik el
Figyelt kérdés
bármit csinálok meg amit irtak más kérdésesbe is az nem csinál semmit, hiába nyújtózok meg minden. ha az ágyon fekszek és elfordulok akkor nagyon szúr.2011. júl. 21. 15:46
1/15 anonim válasza:
Nem zsibbad a bal karod? Van veled valaki otthon?
2/15 A kérdező kommentje:
nem zsibbad csak szúr ha nagy levegőt veszek és már egy ideje nem mulik el
2011. júl. 21. 15:49
3/15 anonim válasza:
Ettél dinnyét?Mert nekem attól szokott de most komolyan ez nem vicc!Nem vagyok rá allergiás már voltam vele orvosnál!Azt mondta azért van mert sokat ettem belőle!
4/15 A kérdező kommentje:
nem ettem semmit amikor utaztunk haza balatonrol azóta kb 2 órája
2011. júl. 21. 15:51
5/15 A kérdező kommentje:
* 2 órája szur
2011. júl. 21. 15:51
6/15 anonim válasza:
Egy kérdés, dohányzol vagy szedsz valami olyat ami
szűkíti az ereket?
7/15 anonim válasza:
Nekem akkor van ilyen ha egy ideg becsipödik,eleibe en is nagyon megijedtem,alig tudtam levegöt szivni annyira szurt.Amikor elmentem az orvoshoz,akkor mondta az orvosnöm,h ideg csipödött be,Ibuprofen tartalmu tabl. kaptam,rövid idön belöl elmult.Ha nagyon zavar es felsz kerj az orvostol tanacsot.
8/15 anonim válasza:
Kérdések:
1.) Dohányzol vagy szedsz valamit ami szűkíti az ereket?
2.) Ha levegőt veszel és kifújod akkor szúr?
3.) Ha balról-jobbra mozogsz akkor szúr?
4.) Ha nem mozogsz akkor is szúr?
5.) Ért téged valami stressz vagy ideges vagy mostanába?
9/15 anonim válasza:
6.) Ha nem veszel levegőt 5 másodpercig akkor is szúr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!