Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert felejtek olyan hamar?...

Miert felejtek olyan hamar? Pl. (lent)

Figyelt kérdés
Amikor gondolkozok pl. holnap kene venni egy kg cukrot es azutan egybol atvaltok : mi lehet ennek a filmnek a cime ..... akkor mar az elsot elfelejtem es nem jut eszembe.
2011. júl. 20. 10:35
 1/8 anonim válasza:
Fáradság, vitamín hiány vagy az idöjárástól. Nekem is már volt ilyen, majd elmúlik.
2011. júl. 28. 13:14
 2/8 A kérdező kommentje:
mar tobb eve igy van :(
2011. júl. 28. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Könnyen felejtek és rossz a koncentráció képességem...Memória zavarra van gyógyszer, de csak természetes alapanyaga legyen a bogyónak!
2011. júl. 28. 15:17
 4/8 A kérdező kommentje:
szedtem lecitint,nem hasznalt
2011. júl. 28. 15:50
 5/8 anonim válasza:
Milyen kezes vagy? A balkezesek hamarabb felejtenek! Ha jobb kezes vagy nemtom!
2011. júl. 29. 13:26
 6/8 A kérdező kommentje:

balkezes :P

az szerintem nem sokat szamit . amugy ki mondta azt neked?

2011. júl. 29. 14:12
 7/8 A kérdező kommentje:
volt egy par balkezes osztalytarsam, aki igen jo tanulo volt.
2011. júl. 29. 14:13
 8/8 anonim válasza:
huu hát én késön olvastam kérdésed de ez általában ér szükület miatt ami az agyban van hogy ilyen hamar felejtesz. Ezt kávéval küszöbölheted, meg nootropillal de ezt csak az orvos irhatja ki vagy melegvizes borogatással fejeden gyakran.
2011. aug. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!