Levált a körmöm, de. (!? )
...nem úgy,mint a körömgombásoknak,hogy teljesen.Úgy történt,hogy körülbelül egy éve alakult ki az egész a lábujjamon.Nagyon minimálisan volt elszinezödve,csak egy kicsit megvolt emelkedve a körmöm.Ha megnyomtam erősen akkor fájt,és a minap látom,hogy válik alul,nem az egész csak egy része.Leszedtem belőle egy kis részt(amennyit letudtam) és így maradt.Olyan mintha az igazi körmöm felé egy másik nőtt volna és válna lefele!Mintha 2 rétegű körmöm lenne és a felső válik.
Mi történik ilyenkor?
Valaki aki tapasztalt már ilyet,pls segitsen,nemtudok mit tenni :(
Én is erre gondoltam!
Köszönöm a válaszod.:)
Kedves Kérdező! Ez is tipikus körömgomba! A körömgomba sem egyféle, ami mindenkinél ugyanolyan színű és mértékű elváltozást okoz! Nekem pl. el sem volt színeződve a körmöm, csak azt vettem észre, hogy egyre nehezebb volt vágni, megvastagodott és vágásnál kicsit porzott. Mégis körömgomba volt a javából, amit valószínűleg az uszodában szedtem össze.
Vegyél Canespro kenőcsöt és meglátod, 2 héten belül minimum az egész levált rész el fog tűnni. A Canespro-ban az a jó, hogy kizárólag a fertőzött részt szedi le de azt drasztikusan, alatta az egészséges köröm (ha jól látod és tényleg egészséges) megmarad.
Köszönöm a részletes hozzászólást:)
Veszek egyet és megnézem,hogy javul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!