Mivel kezelheto a keratosis pilaris (apro pottyok a karon, esetleg combokon)?
erdekes vki irta a feher bort, hat nekem pont nem, soot inkabb szinesboru vok, h birjatok nem kaparni?
en veresre szoktam :O
ha nem viszketne, nem vakarnam...
kiprobalom a sudot + kalmopirint, hatha :$
Írjatok légyszi valamit, hogy sikerültek az újabb kenőcsök....
Nekem a sudokrém semmit nem használt. Próbáltam aknesolt is, feleslegesen. Mivel kapartam, már átterjedt az alkaromra is, kicsi pattanások formájában, amiket ki szoktam nyomni. De utána hetekig nem tűnik el a piros nyoma, bezzeg ha az arcomon kinyomok egy pattanást, egy hét múlva már nem látszik. Nem tudom, mit csináljak, nyaranta 2-3 éve megdöglök a melegben, mert hosszú ujjú ruhéát kell viselnem, hogy ne látszódjon, max háromnegyedes ujjút, de akkor meg alapozóval kenem tele az alkarom, hogy ne legyenek feltűnőek ezek a rohadt piros pöttyök. Megint jön a nyár, és már előre félek, amúgy is túlsúlyos vagyok, mindig megvisel a meleg, hát még hogy le sem birok öltözni az évszaknak megfelelően, mert takargatni kell a karom. Mit tegyek, hogy legalább a karomról elmúljanak?
P.S. Szerintem ekkora ügyet ne csinálj belőle, inkább öltözz lengén, lehet, hogy a nap jót is tenne neki. Legalábbis a tegnapi bőrgyógyász nem mondott ellene semmit, és többen is jelezték, hogy jótékony hatással volt a karukra a napsütés. Jelzem, nekem ott van több pötty, ahol kevesebbet éri fény. Javasolta még, hogy ugyanúgy bőrradírozzak mint eddig, de figyelmeztetett, hogy ez hosszú folyamat lesz, hónapok múlva fog teljesen megszűnni, de legalább életemben először tiszta lesz a karom. 7-8 éves korom óta ilyen, persze megkaptam, majd elmúlik. Köszönöm a kamasz-koron már túlvagyok és még mindig ilyen a karom.
Egyébként a Sudocrem nekem se vált be, pedig elég hosszú ideig kentem, de semmi. Remélem most végre lesz változás, ha nem, jöhet a steroidos krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!