Kisfiam hiperaktiv. Egy hete kaptunk gyogyszert kezdettol ellene voltam, de azt mondtak nincs mas lehetoseg. Homeopatiaval nem kezelheto, vagy baromsag az egesz homeopatia?
én is ellene vagyok a gyógyszereknek. nem kell a gyógyszer, az csak többet árt, mint használ, mert felborít mindent.
ha pesti, győri vagy pécsi vagy (utóbbi most fog nyílni), akkor elvihetnéd a vargha gyógymódba. én is oda járok, nagyon hatásos
Kedves kérdező!
A gyereked jövője függ attól, hogy szedni fog-e bármilyen pszichotróp szert. Legyél szives látogasd meg ezt az oldalt ha van időd olvasd el kik ők fordulj hozzájuk azt ajánlom, és olvasd el a kiadványaikat de azok közül is legalább a "gyermekek gyógyszerezése" címűt. Ez nagyon fontos! Remélem tudtam segíteni, üdv és jó egészséget kívánok a fiadnak. ( nekem még nincs )
Linkek: [link]
ui:Ma már világszerte mintegy 17 millió gyermekkel szedetnek pszichiátriai szereket olyan „rendellenességekre”, amelyekről sosem bizonyították be, hogy orvosi értelemben betegségek lennének.
Utolsó: Én megnéztem, de bele se kellett néznem, rögtön tudtam:
"Ez a kiadvány a Szcientológusok Nemzetközi
Szövetsége támogatásával jöhetett létre."
Tehát fook ya...
De először olvasd el aztán itélj! Amúgy meg nem a saját véleményit írják le hanem konkrét eseteket és más orvosok véleményét.
Egyébként nem vagyok szcientológus.
Egy homeopátiás doktornő tartott előadást szkeptikusoknak, és azzal győzködte őket, hogy például a pszichiáterek által a hiperaktív gyerekeknek írt szerek is a homeopátia elveire épülnek. (Hasonlót a hasonlóval. Serkentőszerrel nyugtatják a gyereket.) Tehát a kör bezárult. :)
Ezzel együtt a homeopátia bizony marhaság, hiszen a másik alapelvüket,a vég nélküli hígítást viszont sehol nem alkalmazza a hagyományos orvoslás.
A gyógyszeres kezelésről folyó vitába nem folynék bele, de alternatív fronton se remélj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!