begyulladt, elvakart szúnyogcsípésnek tűnnek. Igyál calciumot (pl.calcium sandoz pezsgőtabletta), kend fenistillel és ne vakard. Néhány nap és jobb lesz. A szobádban pedig érdemes szúnyogriasztót használni, nekünk nagyon bevált a raid ill.a vape lapkás riasztó, még nyitot ablaknál sincsenek szúnyogok a házban.
2011. júl. 17. 15:54
4/7 anonim válasza:
Szúnyog a legvalószinübb.
Tavaly nekem ennél is rondábbak voltak,még rovoshoz is elmentem vele,mert azt hittem valami fertőző betegség,mondjuk gyanus volt,hogy vizparton nyaraltam amikor "kijött". Az orvos mondta,hogy a szunyogirtó permetekre,vegyi anyagokra már lassan ellenállóak a kis ge.cik,de a szervezetükbe bekerül,onnan epdig a tiédbe,ezért lesz ilyen ronda a csipés.
Hát ez van,kenegesd,majd elmúlik.
2011. júl. 17. 15:56
5/7 anonim válasza:
Szúnyogcsípés. Ha nem is vakartad el, akkor is lehet attól, hogy pl átmentél rajta a borotvával, vagy egy agresszívabb fajta csípett meg.
Erre már hámosítót is jó lenne kenni. A legjobb lenne az alsol, mert abban bőrnyugtató hatóanyagok is vannak.
2011. júl. 17. 15:57
6/7 anonim válasza:
Tegnap én is kipattogtam szőrtelenítés után. Bekentem bepanthen plussal és a csípéseim is kezdtek eltűnni, már tök picik, ráadásul a "kipattogásom" :D teljesen eltűnt.
2011. júl. 17. 16:02
7/7 anonim válasza:
nekem is ilyen volt a lábam,nem akart gyógyulni,svédcseppel bekentem és már másnap nagyon szép lett,most már alig látszik és nem is fáj:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!