Mit csináljak? Egyszerűen csak várom, hogy végem legyen.
Nem tudom, mit akarok, reménytelennek érzem magam, ELEGEM VAN. Úgy érzem, felesleges vagyok, hogy nem kellek senkinek, hogy semmire nem vagyok jó. Nincs idegem semmi hasznosra, csak a magam mániáira, közben az egészségem csak romlik.
Gyógyszeremet hol szedem, hol nem, nem eszem rendesen, nem mozgok, abszolút selejt vagyok testileg, én kétségbeejtően nem tud érdekelni.
Egyszerűen már nem várok semmire, csak hogy végre vége legyen.
Mit csináljak? Hogyan hozzam helyre magam? Pár éve még minden oké volt, minden rózsaszín, mindig megjegyezték, de jó, hogy én mindig ilyen vidám vagyok. Mostmeg...
Egyszerűen nem bírok magammal.
Mihez kezdjek? Nem tudom, mit kéne csinálnom, vagy hogy hogyan pofozzam ki magam. Ötletek?
Hány éves vagy?
Szerintem jó lenne egy rendszer az életedben.
Egyél rendszeresen,mozogj.Ha fiú vagy,gyúrj arra,hogy egy picit(!)izmos legyél,ha lány,akkor arra,hogy szép alakod legyen.Kösd le magad,minden nap tűzz ki magadnak valamilyen célt,és hosszú távra is tervezz.Ismerkedj,járj össze a barátaiddal,és közben hátha találsz magadnak társat...:)
Szerintem azért érzed ezt,mert nincsenek céljaid.
"Egy ember élete mit sem ér cél nélkül."(Lawrence Block)
Válaszadásban (konkrét tanács) valóban sokat segítene, ha elmondanád az életkorodat, és nemedet.
Addig is ajánlom figyelmedbe a verto.blog.hu összes írását, az oldalon található módszereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!