Lelki traumától lehet ilyen?
Sziasztok!
2 hónapja volt egy autóbalesetünk a párommal..A bokám szilánkosra tört, de szerencsére ennyivel megúsztuk..Ahogy a kocsi kinézett meg hogy nem voltunk bekötve azért mondom hogy szerencsére.Nem mi voltunk a hibásak..A másik autó sofőrje ivott..Picit megvisel a lábam állapota meg ez az egész, de roppant hálás vagyok valakinek vagy valaminek ami akkor ott vigyázott ránk..Viszont a baleset óta rohamosan fogyok..66kg- ot nyomtam elötte..179cm vagyok..Ma méretkeztem 55 kg voltam ebéd után..A párom szerint ez nem normális, én meg örülök hogy nincsenek problémáim a kilókkal..Szerintetek lehet lelki eredetű?Nem érzem magam depisnek meg semmi..
Mindamellett, hogy simán lehet fogyni trauma okán, 2 hónap alatt mínusz 11 kiló, - ráadásul diéta/fogyókúra nélkül! - nem megszokott. Orvos, vérvétel, általános kivizsgálás.
(Bár én anorexiás voltam, tehát akár még gratulálhatnék is a 179/55-ös eredményedhez, ... mégsem teszem. Akármi komoly bajod is lehet.)
Szia, kívánom hogy ne legyen semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!