Szerintetek mért van ez? Már kb. fél éve nem múlik az orrdugulásom.
Figyelt kérdés
Szóval télen beteg voltam (ritkán vagyok náthás)és be volt dugulva az orrom, de a nátha miatt gondolom. És most az a helyzet, hogy még mindig folyamatosan az egyik orrlyukamon nem tudok rendesen levegőt venni. Ez főleg alvásnál idegesít. És nem vagyok náthás, nem tudom kifújni. Tudtok valami ötletet? El megyek dokihoz, de gondoltam előtte még megpróbálom itt, hátha valaki volt már így.2011. júl. 16. 08:53
1/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező.
Nekem is szokott így lenni.
Próbálj,tűzhelynél forrásban lévő vízbe inhalálót cseppegtettni. Utána vedd le a tűzhelyről és tedd rá valamire pl.tálcára és hajolj fölé úgy hogy a fejedre teritesz egy törülközöt,és másnapra garantáltan elmúlik.
Valahogy így :
2/4 anonim válasza:
Szippants fel kis sós vizet a dugult orrlyukadba, pár perc múlva, de van, hogy szinte azonnal kidugul, ki tudod fújni, nekem mindig segít. Ez gyorssegély lehet amig nem jutsz orvoshoz.
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kipróbálom, amit írtatok!!
2011. júl. 16. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!