Anyum mellrákos. Szerintetek ez a hanyadik stádium?
Tavaly diagnosztizáltak nála mellrákot, de mivel tudta, hogy áttétes, nem engedte, hogy mintát vegyenek belőle, nem akar semmilyen kezelést sem kapni, csak ha már nagyon muszáj(tudom-tudom, vegyem rá, már próbáltam, ne higyje senki, hogy az csak úgy megy!)
No, most néhány napon át foly a mellbimbójából valamiféle gennyes-véres váladék... Ez mit jelenthet? Fáj neki, nem mondja, de látom rajta. Ugye ez nagyon nem jó? Talán évekkel ezelőtt már kezelték mellrákkal a másik mellét, de erről nem tudok sokat, az ilyesmi nálunk tabu...
Szerintetek mit jelenthet ez a folyás?
Az a baj h a kuruzsló módszerek akkor használnak ha hiszel is bennük, ha nem akar meggyógyulni, sajnos semmitől nem fog.
Nagyon örülök, h meggyógyultál, olyan jó ilyet olvasni.
A kérdezőnek meg: tényleg mondj el mindent és kérdezz meg mindent anyukádtól amit szeretnél. Rettentően sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!