Mit tegyek hogyha tul alacsony a kálium szintem?
Figyelt kérdés
sziasztok.megszeretnem kerdezni hogy mi okozhatja a tulsagos kálium alacsony szintet? A normal kálium szint 390, es nekem minusz340 a szint.mit tehetnek hogy nekem is a normal szint legyen?kerem segitsetek....a valaszotokat elore is koszonom2009. márc. 31. 17:12
1/3 anonim válasza:
nem vagyok orvos, nem is értek hozzá, de egyszerűen szedj káliumot. Gyógyszertárakban lehet kapni.
De valamiből vagy van a szervezetben vagy nincs. Olyan hogy minusz nincs.
2/3 anonim válasza:
Előzö vok: ha vérvételes papíron láttad, hogy "-" (minusz), azt azt jelenti, hogy a helyes 390 helyett csak 340 van, azért van ott a minusz jel, hogy kevesebb van belőle. De minusz 340-et nem tudnak megállapítani
3/3 anonim válasza:
Nem szedsz esetleg vízhajtót, vagy olyan teát nem iszol, amitől sokat jársz pisilni? A túlzott folyadékvesztéssel ugyanis ürül a szervezetből a kálium. Igyál sok ásványvizet, és kérdezd meg az orvost, szükséges-e kálium tablettát szedned, bár ezt vízhajtó mellé szokták adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!