Mit kell tennem hogy a hozzátartozóim ne tiltsák meg?
millió bocsánatot kérek a szerveim felhasználását
Magyarországon törvény mondja ki: aki életében – írásos nyilatkozattal – nem tiltja meg szerveinek felhasználását halála után, potenciális donornak tekinthető. A hozzátartozóknak nincs joguk megtiltani a szervek transzplantációs célú eltávolítását Gyakran előfordul azonban, hogy az orvos inkább eltekint a donációtól, ha a hozzátartozók ellenállásába ütközik
nos ez lenne a kérdés
kedves 4 ik én hilyába beszélem meg velül halálom után azt mondanak amit akarnak 1
2 azt mondod kedves 3 ik hogy
Mert belegondolniuk is rosz,hogy úgy temessenek el egy apát,anyát,testvért,hogy"kibelezték".És egy haláleset után épp nem azon gondolkodik egy közeli hozzátartozó,hogy hány ember életét menthetné meg vele.
MÉRT JOBB HA A HULLARABLÓK VISZIK EL
MÁR BOCSÁNAT
nem tom, de én felajánlanám a rokonaim szervét, ha ezzel életet mentek. szerintem ők se bánnák, hiszen tisztában vannak vele, hogy már mindegy nekik. én is simán odaadnám a szerveimet, minek az már nekem?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!