Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cukorbetegek! Ki és hogy...

Cukorbetegek! Ki és hogy vette észre, hogy azok vagytok? Mármint te magad, vagy dokitól, gyanakodtál egyáltalán?

Figyelt kérdés

A vizeletben a cukrot lehet érezni? :D Tudom, hogy lehet venni mindenféle teszteket, csak érdekel a dolog. (Hál' istennek nem vagyok az).

Az egészségtelen életmódtól alakult ki? :O Vagy csak "úgy"? :S

Írjatok minél többet! :)

Előre köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 9. 19:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem úgy derült ki hogy túl sok vizet kívántam, állandóan fáradt voltam. Anyáéknak ez nagyon gyanús volt. Aztán elmentünk egy vérvételre a háziorvoshoz. Pár óra után szólt hogy 16,9 volt a vércukrom. Estefele meg mentünk a kórházba, és kaptam kétszer is infúziót. Utána megmértük egy vércukormérővel és azt írta ki: Hi (mérhetetlenül magas vércukor, 33 mmol/l feletti. Egyből kaptam inzulint. Volt még egy vérvétel abból kiderült hogy D vitamin hiányos vagyok és lisztérzékeny. Nálam csak úgy derült ki.
2012. aug. 15. 09:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálam úgy derült ki hogy sok vizet kívántam és állandóan fáradt voltam. bementünk a háziorvoshoz. a vérvétel után felhívott hogy 16,9 a vércukrom. utána délután azonnal mentünk a kórházba ahol kaptam infúziót. utána egy hétköznapi vércukormérővel megmértük a cukromat megint. 33 feletti volt. utána 1 hét után haza is mentünk.
2012. szept. 22. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!