Miért nem elég 12 óra alvás sem?
Figyelt kérdés
Egyre fáradtabb vagyok.
Tegnap lefeküdtem este fél9kor és most keltem fel fél1kor. Ez miért van? És még mindig fáradt vagyok. És ez megy minden nap, egyre több alvásra van szükségem.
2009. márc. 29. 12:26
11/14 anonim 

válasza:

Nekem is volt ilyen.Nekem az volt a bahj,hogy már sokat aludtam és ettől lettem nyomott,fáradt.:S
Fokozatosan rászoktam,hogy később fekszem le,hamarabb kelek.Előtte kb. 9-kor feküdtem le és 9kor keltem,kivéve mikor suli volt...Mostmár 10körül lefekszek 8körül felkelek ha nincs suli és nem vagyok fáradt!
14/L
12/14 anonim 

válasza:

Hol laksz, hogy ilyen nehéz még diákmunkát is találni? Gondolom, vagy nem Pesten, vagy nem a jó helyre mentél. Én anno itt Pesten elég gyakran kaptam diákmelót, és több, mint 500Ft-os órabérekért...
13/14 A kérdező kommentje:
Szegedi vagyok.
Elmentem az összes diákmeló helyre de nem nagyon volt munka. Kukoricát szedni meg nem akarok a földeken:D Az 500 forint az elég jó, sajnos itt 390 forint körül tartunk.
2009. márc. 29. 13:05
14/14 anonim 

válasza:

Hát, akkor kitartást, de addig is próbáld rendszeresíteni a napirendet, mert tényleg csak akkor tudod visszafordítani ezt az aluszékonyságot, ha csinálsz valamit. Például kezdj el témakört szerkeszteni az abbcenter.com oldalon, vagy írj cikkeket valamelyik pénzkeresésre is beharangozott helyen, az is leköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!