Csontropogás. Baj lesz belőle?
Figyelt kérdés
nekem majdnem minden testrészemben ropog a csont... sőt, még jó érzés is... rá is szoktam arra, hogy magamtól ropogtatom, néha észre sem veszem... már évek óta... pedig állítólag ezért remegni fogok idős koromban... mit tegyek, hogy ne csináljam? orvos szükséges?2011. júl. 5. 19:17
1/6 anonim válasza:
Először is nem a csont ropog az baj lenne :D Hanem a porc de lehet hogy ez is hülyeség :D és tényleg le kéne szoknod róla ;)
2/6 A kérdező kommentje:
és hogyan? :)
2011. júl. 5. 19:38
3/6 anonim válasza:
Egyszerűen nem csinálod többet ennyi. Nekem is csak így ment nehéz....de csak így lehet megoldani.
4/6 A kérdező kommentje:
ja csak van hogy észre sem veszem és csinálom:/
2011. júl. 5. 20:14
5/6 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, ha ropogtatod, csak azért modják ezt, mert nem szeretin hallani. mióta járni tudok, mindenem ropog, voltunk pár orvosnál vele, tenni nem lehet ellene, de nem lesz belőle baj.Nyugodj meg:)
Egyébként egy doki kipróbálta, hogy évtizedeken át csak az egyik kezét ropogtatta a másikat nem, és semmi különbség nem volt a két keze között...és megkapta érte a hülyék nobel díját.
6/6 A kérdező kommentje:
na akkor jó, köszi :D :)
2011. júl. 6. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!