Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hangot lehet mélyíteni?

Hangot lehet mélyíteni?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, cincogi hanggal, baromi idegesítő (saját magam hergelem vele). Buta kérdés, de mégis felteszem, van rá mód hogy mélyítsem? Valami étel, ital hat rá? Se férfihormont nem fogok rá szedni se átvágatni nem fogom hangszálamat, köszönöm.
2009. márc. 28. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Hanképzést kéne tanulnod. A szinművészetin van, a tanárok biztos adnak magánórákat is. Keress rá a neten.
2009. márc. 28. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
*Hangképzés
2009. márc. 28. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Dohányozz sokat... :) Amúgy próbálj meg hozzászokni ahhoz, hogy egy kicsit mélyebb hangon beszélsz.
2009. márc. 28. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Cigi, fekete kávé, esetleg whisky. Vagy énekelj sokat.
2009. márc. 28. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, hogy mennyi idős vagy, de én lánykoromban nagyon vékony hangú voltam, idegesítettem a környezetem, de engem nem zavart egészen addig még vissza nem hallgattam magam.

mivel szeretek énekelni, kazettára rögzítettem és hülyét kaptam magamtól. ekkor kezdtem el Zorán számokat énekelgetni, elég mély fekvésben, mert ilyenkor nem cincogtam és szívesen visszahallgattam magam.ma pedig énekes vagyok és még senki nem jegyezte meg, hogy vékony a hangom.

tehát tuti jó a hangképzés, bár nekem sajna ebben sosem volt részem.

2009. márc. 28. 21:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát...

Az RTL Klub bemondója azt mondta egyszer egy műsorban, hogy ő whiskeyvel és szivarral tartja karban a hangját :)

2009. ápr. 7. 22:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha el hiszed, ha nem, nekem is ugyan ez a gondom. Én fiú vagyok és 20 éves. Én is feltettem már ezt a kérdést itt és nekem azt írták, hogy metál zenéket énekeljek, valamint cigarettázzak és whisky-t igyak. Mivel én nem vetem meg a cigarettát így hallgatok a tanácsra.
2011. márc. 6. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez a gondom! Vékony és sipákolós hangom van!

Kiskoromban még aranyosan állt, de mostmár egyáltalán nem!

Az énekhangom is rossz!!! még sokkal rosszabb!

A barátnőmnek pedig brutálisan mély hangja neki meg az a baja!!! És egymást irigyeljük!! Persze egyik sem jó...

Én normális hangot szeretnék!! Mostmár ezt az éneklést énis kipróbálom, hátha... de cigi semmiképp!!

Nekem valaki azt ajánlotta húzassam ki a mandulámat és akkor mélyűlni fog!!!

2011. dec. 16. 21:54
 9/9 The Wounded Eagle válasza:
100%
Lófaszt! nekem kivették és akkor vékonyodott. am sem gyerekjáték az a műtét... X kor felett rosszul is végződhet.
2014. márc. 8. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!