Hangot lehet mélyíteni?
nem tudom, hogy mennyi idős vagy, de én lánykoromban nagyon vékony hangú voltam, idegesítettem a környezetem, de engem nem zavart egészen addig még vissza nem hallgattam magam.
mivel szeretek énekelni, kazettára rögzítettem és hülyét kaptam magamtól. ekkor kezdtem el Zorán számokat énekelgetni, elég mély fekvésben, mert ilyenkor nem cincogtam és szívesen visszahallgattam magam.ma pedig énekes vagyok és még senki nem jegyezte meg, hogy vékony a hangom.
tehát tuti jó a hangképzés, bár nekem sajna ebben sosem volt részem.
Hát...
Az RTL Klub bemondója azt mondta egyszer egy műsorban, hogy ő whiskeyvel és szivarral tartja karban a hangját :)
Nekem is ez a gondom! Vékony és sipákolós hangom van!
Kiskoromban még aranyosan állt, de mostmár egyáltalán nem!
Az énekhangom is rossz!!! még sokkal rosszabb!
A barátnőmnek pedig brutálisan mély hangja neki meg az a baja!!! És egymást irigyeljük!! Persze egyik sem jó...
Én normális hangot szeretnék!! Mostmár ezt az éneklést énis kipróbálom, hátha... de cigi semmiképp!!
Nekem valaki azt ajánlotta húzassam ki a mandulámat és akkor mélyűlni fog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!