Sikerült nagyon mélyes kivágnom a lábkörmömet és begyulladt, mit tegyek vele? Többi lent.
Áztatás után kitudom a szélét kicsit emeleni, gondolkoztam hogy ezt levágom és akkor megszűnik a probléma, vagy szenvedjek vele amíg ki tudom növeszteni?
Mert előbb utóbb úgy is ki kell majd, mert ez a probléma forrása. Nem tudom mi tévő legyek, melyik megoldás lenne a jobb, orvoshoz nem akarok menni,mert láttam a műtétet videón és nem szeretném, ez a végső megoldás lenne. Remélem tud valaki érdemben segíteni. 25/F
Szia!Szerintem benő a körmöd.Gondolom a nagylábujjadon van ez mind.Ha nem látod a köröm szélét akkor van a baj, mert nőne be.Én már csak tudom.Nekem 3 szor nőtt be, egyszer a bal lábamon és kétszer a jobbon.Kétszer vágták ki a harmadik lézeres kezelés volt.Fájdalom csillapítására ezeket tudom ajánlani: Tedd dunsztba, nedvesíts be gézt és tegyél rá paradicsomot és kösd rá a lábujjadra egy éjszakára, reggelre jól kiszívja.Viszont nem árt ha orvos is megnézné.Mert vadhús is kialakulhat ami nagyon fájdalmas.Egy lézeres kezelés 20 000Ft egy köröm szél. Egerbe a lézeres klinikán nekem is ott csinálták meg azóta eltelt egy és fél év kutya bajom.Próbáld meg kinöveszteni, viszont ha befelé nő akkor nagy az esélye a vadhúsnak.Ha ki akarod áztat ni a lábad ne meleg vízbe tedd mert az nem segít, készíts kamilla teát és várd meg hogy kihűljön az csökkenti a gyulladást. Remélem segítettem.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!