Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon fáj a tyúkszem kivágása?

Nagyon fáj a tyúkszem kivágása?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem fáj. Az csak egy megvastagodott bőrréteg. Nincsenek is benne idegvégződések. Kb annyira fáj mint egy körömvágás. Igazából csak nézni ijesztő.
2011. júl. 2. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igen
2011. júl. 2. 12:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan 12 éves korom körül volt ilyen, és hát eléggé fájt. Pedig kaptam rá fagyasztást, de így is nagyon rossz volt. Viszont jobb tőle megszabadulni, mert nagyon csúnya, és maga a tyúkszem is fáj. Próbálkoztam előtte mindennel, kiáztatni, kikaparni, tapaszokat is bevetettem, de semmi. Aztán az orvos kivágta, és onnantól kezdve nem volt vele több gondom. Igaz, olyan szépen elájultam, hogy öröm volt nézni, de hát nálam ez könnyen megy :)
2011. júl. 2. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
A tyúknak igen, szegény..... kivágják a szemét:S
2011. júl. 2. 12:09
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,egyéb tapasztalat?
2011. júl. 2. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Keresztanyám pedikűrös. Anyukám 3-4 hetente jár hozzá, mert neki is van tyúkszeme. Nem kell aggódni, nem olyan borzalmas. Több alkalom után van, hogy sikerül teljesen kiszedni. De, ha csak rendben tartod, hogy eljársz havonta pedikűröshöz, nem fog fájni, nem fog kidudorodni. Amikor belenyúl jobban, az kellemetlen, de nem annyira, hogy ne lehessen kibírni. 1000-1500 ft egy alkalom felénk.
2011. júl. 2. 12:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szabadultam meg a tyúkszemtől, hogy egy kis nagyonapróra vágott (vagy reszelt)hagymára öntöttem egy kis ecetet és ezt a pépet a tyúkszem közepére tettem (körulötte szigeteltem) és lekötöttem. Ez a procedúra k.b. egy héten át naponta megismételve. Aztán a tyúkszem "magja" úgy kipottyant, hogy azóta sem jelent meg.
2011. júl. 2. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!