Hogy gyógyulok meg 1 nap alatt?
Figyelt kérdés
Holnap délre meg kéne gyógyulnom, mert a barátaimmal találkozom! Hétfő óta betegeskedem, reggelente 37,6 fokos lázam(vagy hőemelkedésem) van, de ez napközben lemegy általában 36,7re. Kicsit fáj a torkom, de ezen kívül semmi bajom, suliba is mentem. Most homeopátiás sazert szedek(ált. az beválik, de most nem annyira javulok, a torkom nem fáj tőle, C-vitamin. Lázcsillapítót meg ha lázam van. Segítsetek, nagyon fontos lenne, nem szeretném lemondani a találkozót!2009. márc. 27. 14:02
1/5 A kérdező kommentje:
kösssz a válaszokat -.-
2009. márc. 27. 20:56
2/5 anonim válasza:
a gyógyulás is egy folyamat, nincs olyan módszer amivel 1 nap alatt meg lehetne gyógyulni. de próbáld azt ki,hogy meleg fürcsit veszel,utána jól betakarózol és reggelre kiizzadod. meg sok meleg tea, továbbra is C vitamin meg megpróbálhatod a multivitamint ( én naponta iszok és bár elég betegeskedő vagyok de azzal könnyebben megbírkózok a könyebb megbetegedésekkel szemben)
3/5 anonim válasza:
A homeopátiás gyógyszerről tudni kell,hogy először felerősíti a tüneteket,ezzel kényszeríti az immunrendszert a magasabb foku védekezésre. 1 nap alatt sajna nem lehet meggyógyulni teljesen semmiből,de ha nem arra arra gondolsz folyamatosan,hogy jajj beteg vagyok akkor hamarabb sikerül.
4/5 A kérdező kommentje:
nah... ha nem is gyógyultam meg, azért marhajól éreztüük magunkat(vidámparkba voltunk:D)
2009. márc. 28. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!