Most mértem a lázam,37,6 °C volt. Ha nem megyek orvoshoz, és továbbra is járok suliba, mennyi idő alatt gyógyulok meg?
ismerős a helyzet mind suli,mint hőemelkedés ügyileg...:P
Hát ha le van ygengülve a szervezeted, nagyobb esély van arra,hogy így "magadtól" inkább csak betegebb leszel,mintsem javulnál.
Én azt ajánlom hogy igyál jó meleg mézes citromos teát,mig otthon vagy,addig pedig takarózz be nyakig.Ha túl gyenge vagy a tanuláshoz,akkor menj el a dokihoz, igazoltasd le ezt a pár napot, és mondd meg a tanároknak, hogy ne feleltessenek,mert te hivatalosan itt se vagy, csak azért jöttél be hogy le ne maradj.
Ha tudsz tanulni, akkor nem is kell az az igazolás, de sztem a tesitanárral beszéld meg,hogy had lehess felmentett,mert ha valami gyulladás van a szervezetedben,és rámozogsz,csak jól belázasodsz...
jobbulást!!:)
Tudom, régi a kérdés, de hátha valakinek a hasznára lesz...
Én is így voltam vele, csak egy kis hőemelkedés, köhögés, fejfájás. Jártam továbbra is, közben egyre pocsékabbul voltam, de mivel a lázam nem mértem, fel sem tűnt, hogy felment 39 fölé. A suliban összeestem, hazavittek, nyomás az orvoshoz, akkor már be volt gyulladva a fülem, az arcüregem (ezek a szövődmények), meg úgy mindenem. Három hétig feküdtem otthon, pedig megúszhattam volna pár nap pihenéssel. Szóval így gondoljátok át. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!