Hogyan lehet leszokni a körömrágásról?
Olvastam valahol olyan praktikákat, hogy valami keserű vagy csípős dologgal kell bekenni az ujjhegyeket és a körmöket, és akkor ha rágnád, akkor PFUUUJJJJ:) De én inkább arra szavaznék, ami nálam bejött, hogy fesd ki szépen a körmöd (persze csak ha lány vagy :DD) és mivel így szépek mindig, akkor ügyesen megnövesztheted, és nem fogod rágni. de mindig legyen lelakkozva, mert ha egyszer nem fested ki, elkezded rágni. (mondom ezt én, akinek most nincs kifestve és tövig van reszelve :(( de azért mert letörtek) Szóval ezeket próbáld ki...
21(L)
Én sok éven át rágtam a körmöm, és valahogy leszoktam róla, már azt sem tudom, hogyan... egyszercsak észrevettem, hogy nem rágom:D
szerintem lakkozdd ki, az nem vmi fincsi:D... vagy találj vmi mást a körömrágás helyett:D
Kedves utolsó válaszoló,és kérdező:D
Én is azzal a módszerrel szoktam le róla,hogy összekoszoltam a körmöm alját(virágföld tökéletes xD ) és undorodtam lerágni. Egy idő után le is szoktam róla. Nekem a keserű lakk nem vált be,mert lenyaltam róla undorodva szép lassan, és rágtam tovább jóízűen. A koszos módszer jó volt,még ha kicsit undorító is.
Nahát elmesélem "rövid" sztorimat.
1,5 évig körmöt rágtam, aztán elhatároztam hogy nem fogok.
1. Bekentem a kezem csípős paprikával. Hát, amikor a számba vettem, 3 napig éreztem hogy csíp. Állandóan. Szóval paprika kilőve.
2. Savanyú körömlakkal próbálkoztam. Ugyanez a tapasztalat. Borzasztó volt.
3. Megkértem minden ismerősöm, hogyha lát rágni a körmöm, azonnal szóljon rám, hisz én már nem is vettem észre. Ezenkívül megbeszéltem magammal (XD) hogy soha többé körömrágás. Szépen kifestettem a körmeimet. Mindig lerágtam a festéket, de ahogy az ismerősök szólongattak, és nagyon odafigyeltem hogy ne vegyem a kezem a számba, egy-két hét alatt hopp eltűnt a körömrágás.
Szerintem csak elhatározás kérdése. Akarj leszokni róla, mert nekem is alaposan tönkre van menve a kezem 1,5 év rágcsálástól. Fél éve nélküle élek, és nagyon jó :)
Sok szerencsét. Puszi!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!