A gerincoszlopom között észrevettem, hogy hiányzik kb 2 vagy 3 csigolyám? Ez mitől lehet?
Ott teljesen sima az a rész.
Mindig így volt kisebb koromban is.
Vagy ez természetes? Hogy nem mindegyik nő ki?
"nem gúnyolódás, de szerintem már egy általános iskolás gyerek is tudja, hogy ha nem létezik olyan ember, akinek nincs meg az összes csigolyája. na de majd ha mész a dokihoz te is megtudod. "
Te idiót.a! TUDOM HOGY MI HOGY VAN!!!!!
Csak nem tudom mitől lehet ez, és mint írtam nem tudtam másképp leírni!! te észlény.
" "nem tudom mitől lehet ez" hát azt nem is fogod megtudni:D najólvan látom már ideges vagy, tudod mit? menj el minél hamarabb az orvoshoz! :) addig is mindenjót! szia:D"
Hát az ilyen trollkodó, barm.ok mint te az idegeimre szoktak menni mert akármit magyarázok mindent másképp értenek úgyhogy szerintem neked sem ártana egy orvos:-).
Gondolom egy buzgómócsing nikkelbolha lehetsz, aki más idegeire szokott menni. Nem baj, az ilyenek mind energiavámpírok.
Az nem is baj, ha félreértetted azt amit mondok, de utána tisztáztam magam, de aztán utána sem értetted amit írtam, az már gond!:-) Nagy gond.
A másik pedig az volt, hogy úgy válaszoltál mintha én lennék itt a mindentudó és a másik meg h.ülye. Magyarul elég gúnyos voltál de lényegtelen.
szia!
Tanultam ortopédiából, hogy a nyitott gerincnek több fokozata ismert. Sok ember születik úgy, hogy egész életében nem veszi észre! Annyira kicsi a hiányosság, hogy nem derül rá fény. Persze nem arra kell gondolni, amikor a pici újszülött hátán ott van a nagy vörös csomó, hanem rendesen bőrrel fedett részre. Esetleg előfordulhat szőrözött anyajegy, vagy festenyzett terület a hiány felett.
Érdemes lenne ortopédushoz elmenned!
"A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:14"
Köszönöm! Először szerintem elmegyek háziorvoshoz, és megkérdem, hogy akkor küldjön el oda.
Anyajegy nincsen ott, de a hátamon van egy de nem arra ahol sima a terület. És ott egyéb mást nem véltem felfedezni.
Szóval nincs ott semmi.
Köszi, hogy írtál. :-)
Szia.
Szia.
Ahogyan írja az előttem szóló, valóban lehet, hogy hiányzik, nagyon kevesen, de elődordulhat, hogy te éppen nyitott gerinccel születtél. Viszont elolvastam a többi választ is, és mégis ara jutottam, hogy nem hiányzanak csigolyáid.:) Anyud erről biztos tudna. A legtöbben ha így megszületnek, fizikailag és elméjülben is sérültek lesznek. Vagy meg is halnak. Lehet, hogy egészségesek és nem is veszik észre, de erre nagyon kicsi az esély. Ezt az elváltozás nagyon korán észreveszik az orvosok, és ha lehet még, akkor a többségük terhességmegszakítást javasol. Tehát ha nincs meg pár csigolyád, akkor születése előtt anyud biztos, hogy nagyon izgult, az orvosok is, az pedig nem lehet, hogy az orvosok ezt nem mondták, vagy később tűntek el a csigolyáid. Anyud ezt meg csak nem felejthette volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!