A gerincoszlopom között észrevettem, hogy hiányzik kb 2 vagy 3 csigolyám? Ez mitől lehet?
Ott teljesen sima az a rész.
Mindig így volt kisebb koromban is.
Vagy ez természetes? Hogy nem mindegyik nő ki?
Gerincem az van olvasd el amit írtam-.-"
Ezért írtam ki, hogy esetleg mi lehet más helyette. Mint írtam ha elolvastad volna, hogy megnéztem másnak és ott ahol nekem nincs, másnak van ott csigolya.
Csak nekem ott egy sima rész van, az is lehet, hogy volt csak összefort a gerincemmel. Én se értek hozzá, ahogy ti sem. Úgyhogy 1-1. De nekem ne osszátok az észt, hogy biztos csak kitalálom.
Ilyen nincs, ha egyébként teljesen egészséges ember módjára mozogsz és képes vagy úgy működni mint mások, akkor nem hiányzik semmid :D
Mellesleg a csigolyákból épül fel a gerincoszlop, vagyis ahol nincs csigolya, ott nincs gerinc, ami azt hiszem a te esetedben nem áll fent... attól hogy sima, még ott van. lehet, hogy a hátsó nyúlványaik a csigolyáknak kicsit rövidebbek, lehet vastagabb ott a bőröd vagy sok az izom vagy a zsírréteg vastagabb kicsit, de biztos nem hiányzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!