Ha ne adj Isten ADIS-es vagy ilyesfajta nemibeteg lennék az 1éven belül valahogy mutatkozna, nem?
hipochonder vagy.
De ha akarodmenj el egy ingyenes aids tesztre.
A nőgyógyász ránézésre nem tudja megmondani,csak a véredből állapítható meg.
*
nemcsak lejjebb apad a duzzanat hanem el is tűnik.
"és ő is meghízott:D"
ha aidses lenne nem hízna.
ennyit se tudsz?
utolsó, igen arra gondoltunk hogy következő hónap közepé elmegyünk vért adni barátommal.
és ez duplánjó, mert 1.megvizsgálják 2.ha egészséges vagy adsz vért
köszi... ja nemtudtam hogy akkor nem hízna.
megnéztem a képeit minap és volt strandon van róla egy fürdőgatyás kép és akkora hasa van mint állat:D
meg énis eddig 57kg voltam most vagyok 60, ami nemjó strandszezonra de nembaj... szal nekemis van ám hasam
de ha a volt pasim lenne beteg, akkor rajta látszódna már, mivel előttem 1évvel nem volt barátnője vagyis hogy pontos legyek mi fél éve szakítottunk, tavaly előtt szeptemberbe jöttünk össze. És előttem 1évvel volt csaja, de vele nem volt semmi OLYAN.
Előttem 2,5éve volt olyan nője akivel együtt volt úgy, de vele is gumival.
És ha hozzászámoljuk még azt az időt amit velem volt az ujabb 1év, vagyis szakitással együtt már kb 1,5
Szoval szexuálisan ez összesen 3-3,5év neki...
figyelj így nem tudod számolni,a lappangás átlagosan 7 év. legalább 3, de lehet 15 év is.
Mondjuk szinte semmi esélye,hogy megfertőzött,de ha bizonytalan vagy akkor ahogy írtad adj vért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!