Miért látszódnak ennyire az ereim? (lent)
Nagyon idegesit! Tegnap fürdőruhát szerettem volna venni, és mikor a próbafülkében levetkőztem, majdnem rosszul lettem magamtól:(
A mellkasomon, mellemen, fejemen annyira látszódnak az erek, hogy már nagyon csúnya.
Ez mitől lehet? Hogy tüntethetném el?
Légyszi segitsetek:((
22/L
-.-"
Vékony a bőröd, avval nem lehet mit csinálni. Másnak szerinted nem látszik? Ne csináld már afesztivált.
Komolyan, mi ez a drámázás? Mindjárt szívrohamot kapsz kétségebeesésedben... O.o
Ne rinyálj, biztos nagyon fehér bőröd van (nekem is), és emiatt jobban látszódnak az erek. Menj ki a napra vagy szoláriumba barnulni, és fog úgy látszani.
Nekem nem volt ennyire ilyen. Azért vagyok kétségbe esve, mert tegnap megijedtem,mikor a tükörbe néztem, ráadásul a párom, akivel 4 éve vagyok együtt és szerintem fejből ismeri már az egész testemet, benyitott a próbafülkébe, rámnézett és azt mondta "úristen, ez meg mi?"
Néha olyan lüktető érzést érzek az ereimben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!