Nem tudom kiszedni az orrpiercingem. Hogyan szedjem ki?
Figyelt kérdés
5 napja van átlőve az orrom(fülbevalóval..) Gömb alakú, és egyre beljebb megy az orromba. Lassan már alig látszik ki. Nem tudom kiszedni. Mit tegyek? Hogyan szedjem ki? Vettem orrpiercinget is, de így már akkora a lyuk, hogy az "elveszik benne".....2011. jún. 24. 11:19
1/1 anonim válasza:
Először is, ha sokat nyúzod, mindenképp tiszta kézzel tedd és használj sebfertőtlenítőt.
Belövés után jó ideig rendszeresen, óvatosan forgatni kell hogy ne "gyógyuljon bele" és nem kiszedni, ha kipiszkálod és betuszkolod a másikat, azzal sokat árthatsz, és gyulladást, vérmérgezést okozhatsz magadnak.
Javaslom, hogy menj rendes, hivatásos piercingeshez, hogy cserélje ki, egyedül durva károkat okozhatsz, azt meg gondolom nem akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!