Savlekötő gyógyszerektől légzési nehézségeim vannak, mit lehet tenni a fulladás ellen, azon kívül, hogy abbahagyod a gyógyszer szedését?
Figyelt kérdés
3 napig szedtem gaviscont, acidat, iberogastot.Folyamatosan fulladok, ami gyanússá vált, ezért elolvastam a mellékhatásokat és kiderült hogy 10000-ből 1 embernek légzési nehézségei vannak ezektől a gyógyszerektől. Az utolsót ma reggel szedtem be, azóta olvastam utánuk, de a fulladás nem múlik. Aggódom. Van ez ellen valami itthoni praktika? Esetleg tudtok olyan savlekötő gyógyszerekről, amik nem okoznak fulladást?2011. jún. 23. 11:12
1/3 anonim válasza:
Mind a hármat egyszerre szedted? Elég lenne egy fajta is. És próbáld elterelni a gondolataidat, mert szerintem most már pszichés alapon van a fulladás. Plusz meleg is van és front is érkezik lehet azt is megérzed és azért fulladsz.
2/3 anonim válasza:
Én Rabyprexet szedek, nem tapasztaltam még ilyen mellékhatást. Viszont lehet venni Neurosan port, ami szintén savlekötő. Patikákban Rossmannban is lehet kapni. Természetes ásványi anyag, ami gyomorsav tultengésre, gyomorégésre nagyon jó.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. eléggé pánikolok is, de ki nem stresszelne rá ha nem kapna levegőt? szedtem régebben is ilyet, de nem tapasztaltam ilyen mellékhatást, viszont 1 hónapja szedek lindynette fogamzásgátlót. lehet hogy a kombinálás miatt jött ki a fulladás?
2011. jún. 23. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!