Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Inzulinrezisztenciával adhatok...

Inzulinrezisztenciával adhatok vért?

Figyelt kérdés
Eucreast kell szednem.
2011. jún. 22. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
sztem ha nem vagy rosszul, akkor igen. ha elájulnál emiatt, inkább ne.
2011. jún. 22. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd meg a szakembert. Hogy itt mik vannak. A multkor egy homokos erőlködött a véradáson.
2011. jún. 22. 22:57
 3/9 A kérdező kommentje:

:D:D jó kis hasonlat, cukorbeteg/homokos...

őszintén szólva félek attól, hogy a rendszerükben rögzítik, hogy milyen betegségem van és tényleg soha többé nem fogadják el tőlem a vért :(

2011. jún. 22. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:
mióta tart ez? lehet ha már kigyógyultál belőle, adhatsz majd vért
2011. jún. 23. 13:03
 5/9 A kérdező kommentje:

tudtommal ebből nem igazán lehet kigyógyulni, max tünetmentes lehetek, ha egész életemben diétázok, sportolok, és szedem a gyógyszert. (a gyógyszert idővel elhagyhatom, igen, de ennyi)

szóval a vérem rossz, hogy más emberek gyógyítására adják, nem?

2011. jún. 23. 22:07
 6/9 A kérdező kommentje:
szerintem már 10 éve tart.
2011. jún. 23. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Tudod, kedves kérdező, ez olyan dolog, hogy mész az uton az autóddal, és baleset történik. Nem veled, másokkal. Te fogod a koszos, szakadozott mentőcsomagod, és elkezded bekötözni a vérző sebesülteket. Erre öten 24 órán belül vérmérgezésbe meghalnak. Egyébként megmaradtak volna, ha nem te kötözöd be a koszos kötszereddel.
2011. jún. 25. 01:14
 8/9 A kérdező kommentje:

Tudod, kedves utolsó, nem aids-es vagyok, hanem inzulinrezisztenciám van. Éppen a kezelés, gyógyítás fázisában. Lehet, hogy sokkal jobb vérképem, sokkal egészségesebb vérem van, mint néhány 50-60 éves véradónak.

A kérdésemre pedig nem válaszoltál.

2011. jún. 28. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

:D:D jó kis hasonlat, cukorbeteg/homokos...

őszintén szólva félek attól, hogy a rendszerükben rögzítik, hogy milyen betegségem van és tényleg soha többé nem fogadják el tőlem a vért :(

Kedves kérdező! Te magad írod, hogy tartasz tőle, hogy rögzítik az állapotodat és akkor többet nem adhatsz vért. Gondolom nem véletlenül rögzítik. Ráadásul nem nekem kell bemagyaráznod, hogy lehet, hogy jobb a véred , mint az 50-60 éveseknek. Itt ugyanis a kor nem számít. És ha elmész egy temetőbe, mindjárt a bejáratnál ugy kezdődnek a sírok, hogy Szabó Pistike élt 2 órát... És messze hátul vannak az idősebbek...

2011. jún. 29. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!