Miért viszket ennyire a hónaljam? :S:S
Kb 1-2 hete borzasztóan viszket a hónaljam. Hogyha nem viszket, akkor pedig nagyon ég, fáj. Mitől lehet?:S Gondoltam arra,hogy meleg van, és az izzadság miatt, de ha egész nap otthon vagyok, és nem izzadok meg nagyon, akkor is viszket, és ég.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Igen, ez allergia lesz dezodorra. Barátnőm is ettől szenved, szegény már semmit sem tud használni.
Enyhítheted a tüneteidet kamillateás borogatással, de érdemes felkeresni egy bőrgyógyászt, ő ad rá krémet, és megmondja, hogy milyen dezodort használhatsz ezután.
Hát akkor szóval a dezodor miatt. Számomra furcsa, hiszen eddig egy olcsóbb árkategóriás dezodort használtam, most vettem egy adidas dezodort,amit most használok, és most jelentkeztek ezek a tünetek. Úgyhogy azthiszem maradok a párszáz ft-os, nem a leghíresebb márkás dezodornál:)
Köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!