Baromira viszket a hónaljam már kb 1,5 hónapja, mit tegyek? 13/L
Figyelt kérdés
egyszer csak el kezdett viszketni,de nagyon,suliba se tok figyelni az órán miatta.év eleje óta 1 féle dezodort használtam,attól nem lehetett,borotválástól se szokott viszketni,kipróbáltam másik dezodort is,de ugyan az.húsvéti szünetben(1 hét)megpróbáltam hogy nem dezodorozok,nem jött be.már mind2 hónaljam vörös,nem bírom ki vakará nélkül,mit tegyek?2011. máj. 2. 13:26
1/4 anonim válasza:
Én is így jártam mint te. :)
Egy ilyen kenőcsöt vettem rá a gyógyszertárban:
1 hét alatt elmulasztotta teljesen.
Bár a legjobb mindig ha orvoshoz fordul az ember, de úgy gondolom, az írásod alapján, hogy te se szeretnél dokihoz menni. :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem szólj az anyukádnak, és menj el bőrgyógyászhoz! A bőrgyógyász biztos felír valami kenőcsöt. Ő jobban ért hozzá! :)
13/l
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy száraz a bőröd a hónaljadban.
4/4 anonim válasza:
próbáld meg, hogy fürdés után teljesen szárazra törlöd, és egy kevés hintőport szórsz a hónaljadra, dezodort pedig ne használj, mert irritálhatja a bőrt...főleg a száraz spray-k ...pl. Fa, Dove, Nivea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!