Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Frotint, Rivot, andaxint stb....

Frotint, Rivot, andaxint stb. árunak a neten imeretlenek! Nem veszélyes ez?

Figyelt kérdés
Böngészgetés közben találtam ilen hirdetéseket. Árulják ezeket mint a cukrot. Ledöbbentem. Honnan szerezhetik be ezeket? Ki tudja mi van bennük! Van olyan őrült, aki ilyet megvesz?
2011. jún. 20. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
De igen nagyon is veszélyes.Ezek mind nyugtatók, van amelyik pánikbetegségre való. Csakis orvos írhatja fel őket és szedésük egyénre szabott. De aki olyan hülye, hogy csak úgy bekapkod belőle, lássa következményeit. Van amelyik agresszivvá tesz, a másiktól halucinál, vagy öngyilkossági képzelgései lesznek. De hát, aki bolond haljon meg!!!
2011. jún. 20. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Amire van kereslet, azt árulják. Kell neki a gyógyszer vagy nem akar orvosnál iratni stb. Bár az orvosok többsége is

(személyes tapasztalat) megkérdezi, mit szedtél eddig, és akármit mondasz, felírja...

2011. jún. 20. 20:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy ezek ugye vényköteles cuccok. AZ eladó honnan szerzi be? lehet, hogy ne is az van benne, amit ő állítólag elad.
2011. jún. 20. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Nyilván bűncselekmény, de valahogy nem tesz semmit a hatóság sehol. És valóban, nem feltétlenül az van benne amit mondanak. Nekünk az egyetemen mondta az egyik tanár, hogy bevizsgáltak ilyen tablettákat és a madárürüléktől kezdve téglapor, minden volt benne. Ez valami kínai cucc volt, de amit a neten árulnak azok általában otthon megmaradt dolgok. -Egy gyógyszerész-
2011. jún. 20. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Aki szerzi eladásra egészbiztos nem sétálna bele abba a hibába hogy ki kotyogja honnét szerezte.

Ezek keverve már drogként működnek de jók magukban is, akinek nincs pénze rendes kábítószerre vesz nyugtatót meg alkoholt hozzá és el van vele

2011. jún. 20. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
En igy meg nem vasaroltam,es nem is fogok,mert hallottam sok a hamisitas,nagyon veszelyes.
2011. jún. 20. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Második válaszoló vagyok:

Az eladó nyilván úgy szerzi be ahogy a válaszomnál leírtam. Sajnos most olyan világban élünk, hogy elmegy akár a pszichiátriára a járóbeteg-rendelésre, és azt mondja, hogy neki szüksége van erre a gyógyszerre, akkor az orvos ír. Sőt, ha javaslatot is ír fél évig a körzeti is ír. A kutya nem nézi, hogy tényleg kell-e neki az a gyógyszer.

És így az eladónak már meg is van a gyógyszer, amit többszörös beszerzési áron ad el.

2011. jún. 20. 21:09
 8/10 A kérdező kommentje:

Egek! Én tényleg nem tudtam, hogy ez így működik. Tehát ha fogom magam, és kitalálok magamnak valami bajt, és beegyek holnap a dokihoz, az felírja nekem pofára? De ezek nem rém veszélyes dolgok?

Bocs, hogy ennyit akadékoskodok meg kérdezgetek, de én tényleg mindig csak azt hallotta, hogy ezek milen veszélyes cuccok, és csak kezeltek szedhetik, meg recept, meg ellenőrzés... aztán bárki kaphat belőle?

huhh, burokban élek, asszem

2011. jún. 20. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát vannak rossz orvosok, akik kiírnak mindent, de azért nem ez a jellemző.

A gyógyszerhamisításnak hatalmas piaca van. Szóval nincs garancia, hogy az valóban az és bevizsgált termék-e.

A nyugtatók pedig nagyon népszerűek fiatalok körében, mivel bekapsz párat, iszol rá egy kicsit és hujjaj. Egészségükre. Sajnos van rá kereslet.

2011. jún. 20. 23:03
 10/10 A kérdező kommentje:
na én kíváncsiságból írtam kettőnek is. szinte egyből válaszoltak, és holnap már át is vehetném a cuccot. :O
2011. jún. 21. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!