Mit kellene tenni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Párom anyukája május 10-én agyvérzést kapott. Szerencsére mozgásszervi károsodása nem lett (párom apukája tavaly augusztusban élte át ugyanezt, de neki a baloldala lebénult) de az utóbbi napokban teljesen félre beszél. Eddig is voltak zavarodott mondatai, de mostanában borzasztó amiket összehord. Keveri az emlékeit, azt hiszi, hogy 15 évvel ezelőtt van, egy épkézláb mondata nincs. (egyébként 65 éves) A kérdésem az lenne, hogy szóljunk neki, amikor hülyeségeket beszél, vagy hagyjuk rá? Az orvosok nem mondanak semmit.2011. jún. 20. 14:42
11/14 anonim válasza:
Szegény elég korán lett agyvérzéses. Még élhetne, de ha ilyen össze vissza beszél, akkor olyan helyen van vérömleny, az agyban, ahol emlékek tárolódnak. Csúszkál az idősíkon. Nem biztos, hogy felépül. Mennyi ideje, hogy hogy agyvérzést kapott?
12/14 anonim válasza:
Kezeljétek az össze vissza beszédét úgy, mint ha egy kisgyerek fantáziálna. Nem szabad rászólni, mert úgy sem érti, vagy ha éppen tiszta pillanata van, megbántjátok Így is elég baja van.
13/14 anonim válasza:
Az ember is előbb utóbb megéli a második gyerek korát ezt be kell látni.
De aki folyamatosan erőlteti az agyát rejtvényfejtéssel tanulással annak nem lustul el az agya annyira hogy betegség nélkül is hülye legyen.
Érelmeszesedés is okzohat ilyen dolgokat.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérzést, jól esik. Május 10-én történt.
És a legdurvább - ahogy írtam - apósom meg lebénult. Párommal midketten dolgozunk, fő és mellékállásban is, és így baromi nehéz. Rohangálni az apukájához, őt ellátni, aztán be a kórházba, ott végighallgatni, és tétlenül nézni az anyukáját. Iszonyat nehéz. Pedig pont most tervezünk kisbabát...:(
2011. jún. 20. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!