Bio-biloba hogyan hat?
Figyelt kérdés
Néha nagyon hidegek a végtagjaim, és anyum hozott nekem bio-bilobát 60szemeset. Azt szeretném kérdezni, ha ezt elkezdem szedni, lehet-e valamilyen bajom? Hipohonder vagyok gyógyszer-szedés terén.. szeretek utána járni h mi-mire jó. Szóval széttágulhatnak-e nagyo az ereim, vagy elpattanhatnak-e? Vagy valami ilyesmi.. Ha tudtok segíteni, légyszí írjatok :)
köszönöm, sokat jelente nekem.
2009. márc. 23. 22:44
1/3 A kérdező kommentje:
ja 20 éves vagyok, és lány.. és az a kérdésem kimaradt, hogy milyen erős is ez a gyógyszer.
2009. márc. 23. 22:45
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Fontos, hogy egyszerre ne szedj Aspirint és Gingko-t, mert hasonló a hatásuk. Mellesleg a Gingko jó a vérkeringésnek és antioxidáns is, ráadásul serkenti ezáltal az agyat is, jobb lesz a koncentrációd. Én szedem és jó tapasztalataim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!