Elkezdtem szedni ginkgo biloba tablettát. Mennyi idő mire elkezd hatni?
Figyelt kérdés
Érettségi előtt állok, úgyhogy jól fog jönni, ezért vettem ma, és ma bevettem az 1. tablettát. Mennyi idő múlva kezd el hatni, pár óra, vagy napok/hetek? Úgy értem, hogy mikor fog jobban pörögni az agyam stb.
Köszi a válaszokat! :)
2011. márc. 7. 21:03
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Agyi verellatasi zavarok, ebbol eredo mozgas, emlekezet, koncentracios zavarok, vegtagok arterias verataramlasi zavarai es erelmeszedesre javasolt az alkalmazasa.
Idoskori leepulesi folyamatok lelassitasara is ajanlott, javitja a koncentralokepesset, az emlekezokepesseget!
min. 1. honap utan erezheto a hatasa!
Nem hinnem azt, hogy egy fiatal szervezetnek erre szuksege lenne, inkabb a tudatos eletmod az ami segitsegedre lenne ebben.
A gondolataidat Te teremted es iranyitod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!