Nem tudom beadni magamnak az injekciót, mit csináljak?
17 éves vagyok, pénteken utazok Agnliába osztállyal. Másfél hete annyira kiment a bokám edzésen, hogy be kellett gipszelni, és most könnyű műanyag gipsz van a lábamon. Azt mondják (hozzártozók, nem az orvos), hogy inkább ne menjek, a végén még nem bírnám a sétálást és a buszozást, de ettől függetlenül megyek, mert már nagyon várom az utat, az orvos pedig azért rakta rá a műanyag gipszet, hogy egyáltalán menni tudjak.
Na de a véralvadásgátló. Még mindig nem tudtam beadni magamnak, eddig apukám adta be, én egyszerűen képtelen vagyok rá. Hiába próbálom, az utolsó pillanatban mindig iszonyú rosszul leszek, és fel se bírom emelni a karom, nagyon félek tőle. Persze azért ma is megpróbálom, és reményeim szerint ma már tényleg képes leszek beadni az injekciót, de akkor is.. ha nem sikerül? Ne is utazzak el? Vagy próbáljak rávenni valakit, hogy beadja? Esetleg ne is érdekeljen, pár éve még nem is kellett injekcióval b.szakodni? áá, egyszerűen nem tudom. Nagyon szeretnék menni.. de egyszerűen úgy érzem, hogy ha eddig se ment, most se fog.
Én nem mennék. A sétát és az egész napos talponlevés nem birnád. Lehet, maradandó sérülés is marad utánna és soha nem jön helyre a bokád a megerőltetéstől. Az ilyen városnézős utak a nem sérült embert is kimeritenek. De ha mindenképpen menni akarsz, akkor kérj meg valaki felnőttet, aki veletek lesz, hogy adja be az injekciót.
Azt nem tudom, de gyanitom, hogy majd kell angol nyelvű leirás és orvosi ajánlás, hogy vihesd magaddal. Ennek is érdemes lenne utánnanézni. EU ide vagy oda.
Szerintem maradj otthon! Az egészséged mindennél fontosabb, Angliába később is mehetsz, és még nem is lesz annyira fárasztó! Kicsit pihenned kell. Azért egy kirándulást lemondani nem olyan nagy ügy. Még rossz is az idő! Gyógyulj meg!
Ha pedig mindenképpen szeretnél menni, akkor bizony sok.sok erő kell az injekció megszokásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!