Mi lehet ez a dudor a lábujjamon? Már vagy egy éve
megvan, és nem történik vele semmi.
Figyelt kérdés
Légy szíves, azt ne írjátok, hogy menjek vele bőrgyógyászhoz, mert csak akkor fogok, ha nem kapok itt valami ötletet, mi ez és hogy tűntessem el. Viszont ha itt sem kapok rá magyarázatot, természetesen elmegyek vele, de először is arra lennék kíváncsi, itt valaki tud-e erről valamit?
ui. tudom, a körömlakkom ocsmányul néz ki, amikor csináltam rohannom kellett és még nem volt kedvem lemosni/újralakkozni
2011. jún. 19. 14:01
1/10 anonim válasza:
Szűk orrú, magas sarkú cipő?
2011. jún. 19. 14:05
2/10 anonim válasza:
Hát kicsim ez kőkemény tyúkszem.
2011. jún. 19. 14:09
3/10 anonim válasza:
Fáj? Nekem tyúkszemnek tűnik. És a válaszoktól függetlenül irány a doki, mert tudod itt mindenki ad valamilyen választ, de elenyésző azok száma, akik értenek is hozzá. Sz orvos meg kezelni is tud, sőt, ritkábban diagnosztizál valamit félre, mint mi itt képek meg leírások alapján.
2011. jún. 19. 14:10
4/10 anonim válasza:
Szia.Én pedikűrös vagyok,és az első válaszolóval értek egyet.Valószínű rossz cipőt viseltél régen,és annyira feltörte hogy lett egy kis "csontkinövésed".Gondolom nem fáj.Semmit nem tudsz vele csinálni,bár a mai világban már minden lehetséges,én nem fogom meg műttetni,elég volt egy bütyök műtétet végig nézni,szó szerint lereszelik a csontot,piszkosul fájdalmas,inkább kihagyom.15éve nekem is megvan csak a középső ujjamon.
2011. jún. 19. 14:20
5/10 anonim válasza:
Hát lehet tyúkszem, de a kép azért nem tökéletes, szemölcsről is lehet szó. A valódi tyúkszem gyakran összetéveszthető a tyúkszemnek tűnő szemölccsel. Márpedig mindkettő más-más kezelést igényel. A szemölcsöt egy vírusfertőzés okozza. A tyúkszem és a szemölcs ránézésre, alakra és nagyságra megegyezik, és mindkettő fájdalommal jár. Tapintással is meg lehet különböztetni, mert a tyúkszem lefelé a csont irányába nyomva okoz nagy fájdalmat, a szemölcs pedig oldalról összenyomva a legfájdalmasabb. De biztosat orvos tud mondani.
2011. jún. 19. 14:22
6/10 anonim válasza:
Mintha a nagy ujjadon és a középsőn is lenne hasonló (bár rossz a kép), csak kisebb.
2011. jún. 19. 14:43
7/10 A kérdező kommentje:
ma 14:05 Magassarkút csak mostanában kezdtem hordani, ez meg már több mint egy éve megvan. A Converse tornacipő is lehet az oka?
ma 14:10 Egyáltalán nem fáj.
ma 14:20 Hú, de Converse-t mindenki hord és akkor miért csak nekem lett ez? :(
ma 14:22 Hát én mindkét féleképpen megpróbáltam "összenyomni" de egyik sem fájt egyáltalán. Se fentről, sem oldalról.
ma 14:43 A középső ujjamon van egy másik kicsi is de az alig látható.
Köszönöm mindenkinek a választ! Ha még valaki tud valamit légyszi írjon! Akkor majd megyek vele bőrgyógyászhoz. Köszönöm!
2011. jún. 19. 17:13
8/10 A kérdező kommentje:
Ja egyébként eszembe jutott még valami! Nekem volt már egy ilyenem csak akkor a talpamon (azt hiszem az is a bal lábamon), és mamám azt mondta tyúkszem. De nem nagyon foglalkoztam vele, és olyan 4-5 hónapon belül eltűnt. Ha ez számít valamit, csak azért mondom...
2011. jún. 19. 17:14
9/10 anonim válasza:
Első vagyok. Lehet, hogy nem a Converse, hanem egy korábbi, kényelmetlen cipőd okozta. Majd írjál, hogy mit mondott az orvos, kíváncsi vagyok.
2011. jún. 19. 22:21
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben, majd megírom ha elmegyek, de előtte inkább kipróbálok ilyen "házi praktikákat"... Google-ön találtam vagy 5-6 tippet ami állítólag segít az eltűntetésében :) És akkor már inkább megcsinálom itthon minthogy elmenjek:$:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!