Mi van ha kb fél éve használok orrsprayt?
Figyelt kérdés
Most elhatároztam hogy "leszokok" róla, mert kb fél éve nem tudok meglenni nélküle mindíg bedugul szörnyű egyszerüen kibirhatatlan:S De az orrspray segített... de már elegem van hogy csak azzal tudok élni. Azt szeretném kérdezni ha már volt valakinek ilyen baja mennyi idő mire nagyjából már normálisan kapni fogok levegőt? És ha használom a tengervizes orrsprayt az segíteni fog? Köszi előre is2011. jún. 17. 23:50
1/7 anonim válasza:
Én is rászoktam, nem tudok leszokni róla, igaz, én csak este használom. A tengervizes sem segít.
Mondjuk nem mindegy, hogy szoktál rá. Ha allergiás vagy, azt kezelni kell. Ha orrsövényferdülésed van, akkor szintén nem fogsz levegőt kapni. Ha más gyulladás, akkor sem.
2/7 anonim válasza:
Nekem volt ilyen bajom.. Úgy tűnt meg tűnik nekem most is mintha függőséget okozna és ördögi körbe esnék hogy már nem tudok nélküle lenni mert mindig bedugul. De amikor kisebesedett az orrom akkor abbahagytam és egy hét-másfél hét után rendbe jöttem kb.De az időre ami alatt rendbe jöttem nem emlékszem pontosan mert ennek már 2 éve kb de mondom kb másfél hét.
3/7 A kérdező kommentje:
Azt h valami betegségem lenne nemhiszem volt már ilyen máskor is h 1-2 hónapig használtam de aztán elmúlt... de ez már nagyon soknak tünik. szerintem is csak úgymond hozzászokott a szervezetem... remélem télleg elmúlik ha nem használom két hétig még akkoris ha belehalok olyan szar lesz :S
2011. jún. 18. 00:02
4/7 anonim válasza:
Én nem tudok aludni, ha nem használom este. Vagy már eleve nem sikerül elaludni, vagy ha mégis, akkor felébredek éjjel, hogy nem kapok levegőt. Első
5/7 A kérdező kommentje:
velem is ugyanez van szörnyen eldugul:S borzasztó és akkor elkezd fájni picit a fülem is töle:S amugy én nemvagyok alergiás sem... szóval nemtudom:S
2011. jún. 18. 00:26
7/7 anonim válasza:
Én is minden este használom -_- :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!