Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mely vény nélkül kapható...

Mely vény nélkül kapható szerrel helyettesíthető a Frontin?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Semmivel. Nincs olyan, hogy egy receptköteles gyógyszer helyett van ugyanolyan hatóanyagtartalmú nem vényköteles. Ennek mégis mi értelme lenne?
2011. jún. 17. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
igyál Valeriána teát. az a legközelebbi vény nélküli rokona.
2011. jún. 17. 20:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha elfogy a párom gyógyszere és elborul az agya, remeg, ordít, rángatózik és elhord mindenkit minden szar alaknak, valamit tennem kell vele akkor is, ha épp nincs kéznél frontin.
2011. jún. 17. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:

ő már iszonyatosan durva függő. ez halálos is lehet. az alkoholon kívül ez (a benzodizepinek ) az egyetlen olyan drog aminek az elvonásába bele lehet halni.

szerintem forduljatok orvoshoz mer ilyenkor általában már sokkal nagyobb baj van mint amire szedte az orvosságot. már nem számít orvosságnak hanem droghasználat.

2011. jún. 17. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
Hát ez elég durva. Próbáld meg a Sedatif PC-t.
2011. jún. 18. 23:16
 6/6 A kérdező kommentje:
10 napig nem vette be és nem ismert magára. Én sem rá. Megegyeztünk pár napja, hogy felíratja és részben nála van, részben nálam a gyógyszer, azaz megfelezzük az 'adagját' és mindenkinél van. Nagyon kellemetlen szituációk részese vagyok, viszont ha beveszi, akár csak egyet egy nap, minden rendben van, nagyon jól viselkedik. Aggódok érte, hogy mi lesz, ha nem lesz kapható a Frontin, vagy a háziorvosa úgy dönt, hogy valami miatt már nem írja fel neki.
2011. jún. 18. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!