Elsősegélybe kéne segítség, mert nem tudom, hogy?
Figyelt kérdés
Tanultam elsősegélyt, de az lenne a problémám, hogy valaki azt mondja, hogy az orrba kell befújni még más az mondja szájba. Melyikbe kell? Mert ez kiakasztó tud lenni...2011. jún. 16. 11:50
1/4 anonim válasza:
Mindegy hová fújsz.
Ha a szájba fújsz, akkor az orrot kell úgy összenyomni, hogy ne szökjön a levegő, ha az orrba fújsz, akkor a szájat. Ezeknél a babáknál azért ajánlják az orrba fújást, mert a szájat sokkal könnyebb zárni, mint az orrot.
2/4 anonim válasza:
Én is mindkét verziót hallottam már, de nekünk azt tanították elsősegélyen, hogy inkább az orrba kell.
20/L
4/4 A kérdező kommentje:
kösz, a válaszokat. főleg az utolsónak.:)
2011. jún. 16. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!